22 april, 2018

Startsida2

Till säsongen 2018 kliver Unite People FC in i seriesystemet. Följ resan!

Läs mer

Unite People är mer än en förening. Genom olika aktiviteter hjälps människor att hitta rätt i sina liv.

Läs mer

Till säsongen 2018 kliver Unite People FC in i seriesystemet. Följ resan!

Läs mer

UNITE PEOPLE GÖR SKILLNAD

HÄLSA & AKTIVERA
Se till att aktivera ungdomarna så de får sin dos av träning och inte sitter vid datorn och spelar dataspel hela lördagskvällen. Hälsan är viktig och vill även se till att ungdomarna förstår detta.
NYA VÄNNER
Många i denna ålder är väldigt ensamma. Unite People vill genom detta se till att ungdomarna får lära känna nya människor, även de som inte har så många vänner eller inga vänner alls verkligen kommer in i gemenskapen och skapar en massvis med vänner.
ALLAS LIKA VÄRDE
Alla är lika värda oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Oavsett hudfärg eller land är man lika mycket värd som personen bredvid och förebygga rasism genom att lära känna personer från andra kulturer, religioner och länder.
HÅLLA SIG FRÅN TRUBBEL
Genom aktiviteter varje helg så ser Unite People till att ungdomarna har en samlingsplats, där de håller sig från trubbel och ser till att göra något vettigt med sin helg. Unite People vet att, även folk som inte är intresserade av att delta i fotbollsspelandet, kommer se detta som ett ställe där de kan sitta och umgås och - se bra fotboll.
INTEGRATION

Att se till att de nyanlända flyktingarna kommer ut och träffa nya människor - och sakta men säkert lära sig språket och försöka hjälpa dem att lättare anpassa sig till samhället.